Defibrilator cardiac

Defibrilatorul cardiac / Cardioverterul implantabil

Munca, activitatea profesionala si activitatile casnice

Puteti incepe sa fiti activ din nou la locul de munca si acasa. Este adevarat ca trebuie sa evitati cateva activitati, cum ar fi cataratul pe schele sau scari mobile, sudura, sau navigatul singur, deoarece, in timpul acestor activitati, o scurta ameteala va poate pune in pericol atat pe dumneavoastra, cat si pe cei din jur.
Va puteti face cumparaturile zilnice fara nici o grija. In mod normal dispozitivele antifurt aflate la intrarea si la iesirea anumitor magazine nu prezinta nici un risc pentru un pacient care are implantat un defibrilator. Oricum, pentru siguranta, trebuie sa depasiti aceste zone rapid, fara sa va opriti.

Alte activitati, cum ar fi:

Ca purtator de defibrilator puteti utiliza echipamentele casnice fara nici o opreliste, atat timp cat sunt impamantate corespunzator si nu incercati sa le reparati.

Acestea includ, de exemplu:

Toate echipamentele utilizate trebuiesc sa fie intr-o conditie perfecta. In cazul in care aveti vreun dubiu despre un anumit aparat chemati un specialist sa le examineze.
In cazul in care folositi masini electrice, un sistem de siguranta care sa intrerupa pierderile de curent ar fi indicat. Pentru a fi in deplina siguranta ar trebui sa evitati sa executati reparatii sau interventii asupra echipamentelor alimentate electric sau cu gaz.

Aceastea includ:

Vezi si:
Implantul defibrilatorului cardiac la clinica privata Clinicco Brasov
Tulburarile de ritm / conducere

^sus^